Här kan ni se lite bilder och samtidigt läsa lite om Niklas rallykarriär fram till nu...

Rallykarriären inleddes 2007 i en 240 grpE som kördes i Ungdomsklassen tom säsongen 2008.

Här ses Niklas och hans handledare och mentor under ungdomstiden Herman Looström på startrampen inför Rally Gotland 2008.

Inför säsongen 2009 införskaffade Niklas en 740 VOC, som tävlades framgångsrikt, fortfarande i ungdomsrally, ända fram till...

...säsongsfinalen i Sverigeserien i Askersund där den frontrullades och fick anses förbrukad!

Egenhändigt nybyggd bil inför C-förarpremiären i Bergslagsrallyt, slutar med klassvinst i 12 bilar stort startfält!

Glada vinnare även i andra tävlingen som C-förare, nu i Hebo-pokalen.

I fjärde tävlingen, Vinterpokalen i Sandviken, blir det också seger och därmed är uppklassningpoängen till B-förare bärgade efter "bara" fyra tävlingar!

1:a i South Swedish Rally!

Efter att stått över de två första tävlingarna i Sverigeserien och blivit 3:a i den tredje, LBC-ruschen i Lima, så kommer första segern i Sverigeserien.

I början på juli var det åter dags för en av Niklas favorittävlingar, nämligen Jämtrallyt. En av sträckorna var klassiska Huså-Andviken, med en snittfart på 115km/h var det ingen annan vocare som kunde hota Niklas och Hampus. 1:a totalt i voc av 11 startande.

Veckan efter var det dags för ännu en stekhet tävling, Gästabudstrofén i Nyköping. Totalt 30 Volvo original bilar till start, 1:a i c-klassen och 2:a totalt i voc, slagen med endast 1,4 sek. Det här blir också Hampus Hjort sista tävling som kartis åt Niklas.

1:a i Västrallyt!

4 september var det dags för årets sjunde deltävling i Sverigeserien, Västrallyt i Trollhättan. Tävlingscentrum för Volvo original SM är SAAB:s bilmuseum!!! Efter en otroligt rafflande tävling vinner Niklas och Ola Persson från Rasbo MK med en marginal på 0,7 sek!

25 september är det dags för Sverigeseriefinalen i Karlshamn. Niklas har ett bra utgångsläge och vinner serien om han blir sämst 6:a. Inför sista SS ligger Niklas 3:a, 0,3sek efter ledaren David Pettersson Falköping. Då händer det som inte får hända, Niklas får punktering på höger fram(se bild) i början på sträckan som är 1,5 mil...

Niklas och Andreas Johansson från Eskilstuna MK blir 7:a! Men... eftersom Stefan Håkanson från Älmhult vinner så räcker 7:e platsen för att vinna serien med en marginal på två poäng!

Vinnare av Sverigeseriens C-klass 2010!

2011 B-Förare. Första tävlingen, Roslagsvalsen, slutar med klassvinst med Voc-bilen.

Årets andra tävling Vinterpokalen slutar med bucklig bil efter att ha träffat en stenhård snövall på ss1 med påföljande punktering, tappade 11min, slutar sist i klassen.

Äntligen dags för premiär i Berras grpH bil i RALLY SWEDEN! Det slutar med en 4:e plats i JSM och 8:e plats i trimmat 2wd. Det blir även en andra uppklassningspoäng eftersom Niklas är bästa B-förare.

Första pallplatsen i SM! Trea i JSM i Rally Fäviken! Nu fattas det bara en poäng sen är Niklas A-förare.

4:e starten i Rally Gotland i karriären och äntligen seger! Nu är årets första mål nått, på sju starter har Niklas tagit fem uppklassningspoäng och är nu A-förare.

A-förarkarriären inleds med en 2:a plats i Bresontrofén.

Första vinsten i en SM-deltävling kommer i South Swedish Rally. 1:a i JSM och 4:a i trimmat 2wd.

Segern i Sydsvenska följdes upp med seger i vocbilen i ESAB-rallyt ingående i DM/RYM.

Voc-bilen går i graven efter en tvåvarvs rullning i Nyköping(Gästabudstrofén), drygt 300 meter in på ss1.

SM fortsätter med 4:e deltävlingen i Hässleholm. Det blir en 2:a plats i JSM efter Robin Friberg.

Interjuv på serviceplatsen under East Sweden Rally där det åter igen blir en 2:a plats, den här gången efter Johan Carlsson, men tar ledningen i JSM sammandraget.

Nya voc-bilen färdigbyggd, regbesiktning 23/9 och tävling i Hofors 24/9! Även den här tävlingen (DM och RYM) slutar med en 2:a plats.

Näst sista deltävlingen i DM gick i Nora. Tufft motstånd, sveriges vocfantom Niklas Carlson Katrineholm vann före Niklas och Andreas. Men segern i Stockholms standardcup säkrades i alla fall.

SM-finalen i Katrineholm ger ett JSM-silver och en femte plats i trimmat 2wd! Bilden är tagen av rallybilden.se

DM-finalen i Skepptuna! Berra lånar ut bilen för att Niklas och Andreas ska få en ärlig chans att ta hem DM-2wd, det går vägen efter en stabil och säker körning! DM GULD!